Сачко сростував інформацію про причетність Правого Сектора Закарпаття до згвалтування

сачкоСтосовно інформації, яка була поширена рядом ЗМІ про зв’язок заарештованого за згвалтування закарпатця із Правим Сектором, ми повідомляємо наступне.

Дана особа не являється та ніколи раніше не була членом Правого Сектору Закарпаття. Нам відомо про те, що він раніше спілкувався із окремими членами нашої організації та представлявся активістом ВО “Свобода” та самооборони. Підстав, що давали йому право стверджувати під час затримання та допитів про приналежність до Правого Сектору, в нього не було жодних.

 

Наявність в цього громадянина нібито посвідчення представника нашої організації абсолютно виключена, оскільки на момент його затримання таких документів не існувало взагалі. В даній ситуації це щось більш схоже на загальнозвісну “візитівку Яроша”. Жодні інші знайдені при ньому папери не свідчать про його приналежність до Правого Сектору. Більш того, встановити, що знайдені в нього папери належать саме йому – неможливо, так як ні ім’я ні прізвища даної особи в цих документах не зазначено.

 

В будь-якому випадку, незалежно від ступеню провини даного громадянина, Правий Сектор засуджує подібні злочини і не може бути причетним до їх скоєння.  Цікавим є те, що сам факт затримання цього громадянина стався більше місяця тому, а чутки про знайдене при затриманні “посвідчення Правого Сектору” та приналежність затриманого до нашої організації стали поширюватися саме зараз. Нас цікавить, з чим може бути пов’язана така активна кампанія по поливанню брудом нашої організації? Із наближенням дати президентських виборів чи із активною позицією по захисту інтересів громадян краю, як, до прикладу, буквально позавчора, коли ми наступили на болючий мозоль, зупинивши руйнування русла річки в с. Нижня Бистра на прохання місцевої громади. Як виявилося пізніше, це незаконне будівництво міні-ГЕС кришується кимось дуже впливовим із Києва, а вказівки розібратися із тими, хто заважає, поступили від самого в.о. Президента Турчинова.

 

Хочемо зауважити, що це вже не перша спроба дискредитувати та облити брудом нашу політичну силу, але це не зупинить нас в нашій боротьбі за право жити вільно і чесно на своїй землі.
Слава Україні!
Керівник Правого Сектору Закарпаття
Олександр Сачко

1 comment

для О.Сачко says:

Ви навчилися скрізь і всюди тільки брехати та творити беззаконня. В даному випадку цей номер не пройде. Адже цей гвалтівник-урод є безпосереднім членом ПС і тому не мутіть воду. Вас всіх правосеків треба розігнати к чортовій матері. Скоро вам буде капут. Тільки закінчаться Президентськіф вибори і ви в цьому самі переконаєтеся. За протиправні дії правосеків народ вас зненавидів.Не заздрю гвалтівнику. У в”яізниці його будуть є…ти в хвіст і гриву,де тільки в нього є дирка і насосеться вдосталь. Їстиме цей паскуда та урод із дирявої бляшанки та з такої ж ложки.За столом не сидітиме,а стоятиме в кутку. Готуйте ж йому сухарики,бо ніхто йому не допоможе ухилитися від правосуддя, навіть ваш Д. Ярош. Катюзі буде по заслузі,тим паче рецедивісту-члену ПС.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *