Рівень Мукачівської міськради нижче плінтуса (ДОКУМЕНТ)

Мукачево-ратушаДокументи про створення в Мукачеві транспортного комунального підприємства слово в слово списані з аналогічних документів Хмельницької міськради
Анонсованим створенням у Мукачеві комунального транспортного підприємства міська влада виставила себе на посміховисько. Документи виявилися скопійованими з м.Хмельницького, а в одному з пунктів вказується, що транспортне підприємство звітуватиме Хмельницькій міській раді.
Ось посилання на оригінал із офіційного сайту Хмельницької міськради – «СТАТУТ комунального підприємства по організації роботи міського пасажирського транспорту
(нова редакція):
http://www.khmelnytsky.com/index.php?option=com_content&view=article&id=19262%3Aq—–——-q&catid=331%3A2011-10-04-08-37-5
А тут списаний слово в слово документ, оприлюднений Мукачівською міськрадою:
Рішення 19 сесії Мукачівської міськради 7 скликання. Списаний документ розташований у кінці списку під порядковим номером 37 «Про створення Мукачівського міського комунального підприємства «Громадський транспорт Мукачева» (Рішення №408). Він відкривається в документі Word:
https://mukachevo-rada.gov.ua/index.php/miska-vlada/mukachivska-miska-rada/rishennia-miskoi-rady
Те, що Статут повністю списаний, може переконатися кожен, хто вміє читати. Але найцікавіше те, що в розділі 8 статуту «Облік та звітність» Пункт 8.6 поданий так:
«8.6. На основі даних бухгалтерського обліку підприємства складається фінансова звітність. Підприємство зобов’язане щорічно не пізніше ніж до 1 червня надавати державному реєстратору Хмельницької міської ради фінансову звітність у складі річного балансу та звіту про річні фінансові результати підприємства за минулий рік.»
– Якщо мукачівський мер готовий витратити 100 мільйонів міських грошей на створення комунального транспортного підприємства, але не здатний написати оригінальний документ, у мене виникають великі сумніви щодо його компетентності, – зазначає Геннадій Москаль. – Списаний статут – доказ, що рівень Мукачівської міськради нижче плінтуса! Можна, звичайно, припустити, що мукачівське комунальне підприємство дійсно звітуватиме про використання коштів Хмельницькій міськраді. Але тоді це якесь геть чудернацьке нововведення в роботі органів місцевого самоврядування України. Хочу нагадати мукачівському меру, що в школі за неуважне списування двієчників ставили в куток і показували іншим учням, як не треба робити. Тому я кажу всім міським головам Закарпаття – не робіть так, як у Мукачеві, бо це сміх і велика ганьба!

Повідомляє офіційний сайт Геннадія Москаля.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *