Categories Новини

Революцію зраджено і продано, – Сергій Ратушняк

Рата

Лідер “Нового Закарпаття” Сергій Ратушняк дав характеристику процесам, що відбуваються в Україні та Закарпатті.

Сергій Ратушняк: Україну (нас) зраджено і знищено. Від зрадника Б.Хмельницького до Порошенка.

Ніяк не зміг зрозуміти за життя, – як зраднику Богдану Хмельницькому можна ставити пафосні пам’ятники з ніби міцною рукою і булавою, на міцному коні, що рве з під себе землю і кудись рветься… До Москви на поклон.

 Аж тут радість 1991-й. Всі республіки ординської кремлівської орди-диктатури – вільні держави. Закарпаття навіть проводить референдум про самоврядування, який, в порушення всіх міжнародних норм, так і не ратифіковано українським парламентом. І тут понеслась “хмельницька генетика” зрада. Кравчук погоджується, Кучма підписує будапештський меморандум. Ми з третьої ядерної держави світу стаємо великим і нікчемним європейським Буркіна-Фасо. Вартість 1700 ядерних боєголовок (біля 170 млрд. доларів США) нам ніхто не компенсував. Дали взамін папірець – зрадницький, принизливий і смердючий. Меморандум. Де США і Великобританія, Франція і т.ін. були гарантами нашого суверенітету і територіальної цілісності.

Далі вибудова України як суто кримінально-олігархічної державі на чолі зі злодійським кланом Кучми-Пінчука. Продовження цього вектору і по цей день. По ходу – Харківські угоди, за ними анексія Криму, за ними обрання олігарха після антиолігархічної революції. Три зрадника, крадія і агента КГБ (КДБ) сидять в Мінську і щось підписують від імені України, коли в них немає жодного мандату навіть від села Хорунживки і їх Батьківщиною є Кремль і архіви КДБ на Луб’янці. США потрібні Сирія і Іран. Останній, хто за них впирається – Росія. Немита, ординська, але з ядерною зброєю, з атомними човнами, що самі вибухають, горять і тонуть, з ракетоносіями, які вибухають в будь-який момент пуску, злету і т.д.

 Потрібен конфлікт з Росією. Обрано (як дівку з об’їзної) Україну. Почалась війна проти України. Гаранти меморандуму сидять то в Києві, то в Москві. В результаті отримують Сирію і Іран, а Путін не Крим чи зруйнований Донбас (не будьте вже дурнями і сліпими як з 1554 року) а всю Україну.

США в особі булкороздаючої пані Нуланд, посла США, з балкону Верховної Ради спостерігають як в цирку за дійством: “ЗДАЧА УКРАЇНИ ПУТІНУ”. Саме це відбулося при голосуванні за новий текст Української (кремлівської) Конституції. Під пафосні і театралізовані же ти і емоції Петра Порошенка. Вже нема агресора, немає згадки про Крим, немає вбивць наших братів (десятки тисяч), немає пограбування і ожебрачення кожного українця в (!) ЧОТИРИ РАЗИ! Є ДНР і ЛНР (ще нещодавно бандо-терористичні угруповання) як суб’єкт федеративної України. Як цього і вимагав Путін. Скоро вони будуть сидіти поруч з пафосним Президентом за одними столом і він буде з ними радитись, просити дозволу на безвізовий режим, зону вільної торгівлі, членства в НАТО, тощо… А отримає – КУКІШ. Бо це території Кремля.

 І так Порошенко виконано першу з чотирьох вимог Кремля-Путіна. Про склад “української” делегації в Мінську ми вже й не згадуємо. Там всі від КГБ-Путіна.

 1.  Конституція з новим автономним статусом ЛНР, ДНР.

 Далі підуть:

2. Закон про амністію для всіх учасників конфлікту на Сході України. Також пафосно пройде. Це ж наші браття, громадяни і т.п.

3. Імплементація Закону про особливий статус Донбасу. Де і суддів і прокурорів і СБУ з МВС будуть призначатися з Москви, а фінансуватися з українського бюджету. Більш того, – ніхто (ні суди, ні ВРУ ні Президент) не зможуть відмінити їх вибори і розпустити місцеві ради – щоб вони не творили.

4. Зняття економічної блокади з ЛНР, ДНР і 50 років, коштами українських громадян будуть відбудовувати Донбас, розгромлений Путіним, Януковичем, Медведчуками, Пушилінами, Моторолами і українською владою.

 Революцію зраджено і продано. Загиблих списано і забуто як безпритульних псів. Олігархічно-кримінальний устрій залишається. Економічного зростання не очікується і не обговорюється. Зруйновану, знесилену, зґвалтовану і принижену Путін покаже своїм громадянам і скаже, що революція по-українськи – це ганьба і жебрацтво. Я – ваше сонце, радість і щастя. І щоб ніхто не сумнівався, – за кого треба голосувати на так званих виборах президента РФ в 2018-му. Правда треба би трохи зміцнити рубль і покращити постачання імпорту в Росію. Нема проблем. Ціни на нафту зараз зростуть, ембарго і санкції з Росії буде знято. Адже кінець війні. Путін не агресор, це внутрішній конфлікт України. Путін просто володіє (имеет) Україну. ВСЮ! І знаєте – хто буде все це робити для Путіна??? Правильно! Наші “гаранти” по будапештському меморандуму: США, Англія, Німеччина, Франція, Італія.  А ви спитаєте, – як же з безвізовим режимом, НАТО, членство в ЕС… ОБОВ’ЯЗКОВО! Буде відповідь наших “гарантів”. Одразу після Монголії і Північної Кореї.

Впевнений, що новий пам’ятник на коні, з булавою вже готується. Аякже не увіковічнити нового Богдана Хмельницького. Амінь.

 Ага. І трохи не забув про Мукачеве. З 1998 року банда СДПУ(о), де зустрілися і потоваришували пан Порошенко і, мілкий ще тоді комірник і контрабандист Балога, керуючи ( па-панятиям) всією Україною при маслі Кравчуку, призначила “смотрящим” по регіону Вітька Балогу. Той обіцяв відкачувати “наверх” щомісяця з хабарництва, ПДВ і контрабанди по 3 млн. $. Кинув, звісно. Коли зливали Кучму, Порошенко і Балога вже з Ющенком, далі з посад голови РНБО і секретаріату разом щодня мочити Юлю. Далі разом – міністри у Януковича. Далі рейтингові Кличко, Яценюк зриваються Фірташем-Льовочкіним в унітаз і президентом стає олігарх Петро Олексійович – як апофеоз антиолігархічної революції. Далі Президент Порошенко власноруч призначає в Закарпаття всіх керівників і рядових силовиків, контролерів, СБУ-шників, голів адміністрацій і клоуна-придурка – губернатора. Узурпація влади в краї бандою братів Балог-Петьовки вже зашкалює за всіма межами будь-якого глузду. З АТО від родича Балоги формують масу зброї і формують озброєну банду під прапором ПС (Правого сектору). Здійснюються резонансних десятки і півсотні дрібних і середніх кримінальних злочини і акції. Від захоплення СБУ ( з метою усунення небалогівського керівника), УжНУ, дачі Медведчука (плювати на прізвище), але через роззброєння посту МВС, викрадення людей, примушування платити данину, побиття невинних, підпали сотен авто… І ВСЕ БЕЗКАРНО. І все на користь і в інтересах банди Балог. На мої сотні публікацій і звернень – жодних реакцій.

А зараз ЕВРІКА! Відкрили, знайшли і розкрили. Кого, Петро Олексійович, банду Балог. Так це ж ваш побратим з 1998 року з СДПУ(о), НУ, уряду Януковича і ваш “смотрящий” з 2014 року, що вже купив і підняв всі мандати від краю під свою злодійську сімейку. І все з вашої згоди і підтримки. І чи пану Порошенко не відомо, що рухи сепаратистів під прапорами русинства – це також Балога і його заповітна мрія – відокремлення Закарпаття від України.

 Чи по бандитському інциденту і хронології не видно хто керує нападом в Мукачеві на конкуруючу банду. А тепер по дорослому.

 – Чому безкарно пройшли сотні злочинів незаконного озброєного формування ПС під керівництвом Балоги?

Чому не розслідувано жодне с тисяч і тисяч випадків підкупу на виборах всіх рівнів, які узаконюють і легалізовують владу ОЗУ “Барва” братів Балог?

По інциденту в Мукачево з трусами і пораненими.

Паралельно з пересуванням колони озброєних бандитів ПС , саме балогівськи сайти вже волали, що з Галичини наближається банда для наруги над закарпатцями. Далі мали повстати обурені закарпатські ополченці і зі зброєю в руках і бензопилами перекрити всі в’їзди в Закарпаття. Дали ЗНР або Підкарпатська Русь під Балогу.

Чому тільки при оточені банди ПС не було застосовано силу, як це відбувається у всіх цивілізованих країнах світу?

Чому обшуки і вилучення арсеналу зброї, коштів, наркотиків контрафактних товарів відбулося тільки у одної з сторін конфлікту. У Ланя і його оточення. Адже КОРОЛЕМ контрабанду в Європу і з Європи в краї є кримінальний клан братів Балог-Петьовки.

Чому Балогам дали змогу вивезти 20-ть інкасаторських вантажівок зброї і грошей? А через добу з його (Балоги) маєтку в с.Синяк. Три вантажівки.

Чому п’ять днів не було жодних кадрових рішень і , фактично, банди вбивць дають втекти?

Чому роками перед керівництвом ЕС не ставиться питання про глобальний корумпований злочинний спрут серед правоохоронців держав-сусідів з Україною? Без яких контрабанда на мільйони і мільярди не можлива

Чому словом не згадуються заводи в Україні (Львів, Донецьк, тощо) де стоять цілі нелегальні комбінати з виробництва контрабандних і контрафактних товарів, співзасновниками є і Балоги і інші “відомі” олігархи?

Чому в ефірі звучить лише контрабанда по “зеленій” зоні? Адже Балоги везуть сигари в Європу через пост Чоп-Загонь. Серед білого дня. З відключенням рамки-випромінювала, що можливо лише з Дебрецена чи Будапешта. І ще дуже-дуже багато запитань. І не треба роздмухувати, що на якихось кордонах немає контрабанди. На Львівщині вона в десятки разів більша. Один 50 ти тисячний корабель в Одесі-Іллічівську – це річний обсяг контрабанди через Чопську митницю.

 І на останок, шановний Пане Президенте України Петро Олексійович Порошенко, дрібна і масова контрабанда в Закарпаття – єдине і наймасовіша місце працевлаштування. Адже держава за 25-ть років не збудувала в краї жодного підприємства, а таких як я, що будували нові підприємства і створювали сотні робочих місць, кидали за грати, відбирали і руйнували підприємства, банки, ринки… І при цьому залишаються вашими КРАЩИМИ друзями. Одні сидять в Мінську і здають ( вже здали) Україну, інші прибрали всю владу , мандати і кошти краю і мають від вас Укази про призначення їх холуїв на губернаторів, голів РДА тощо. Так не будують. Так грабують і руйнують. Так півтора роки рефінансують комерційно кланові банки, втрачають патріотів і території.

 Не буду кричати: “Слава Україні!. Немає ні слави ні України. На жаль. Адже для мене це не просто Вітчизна і Батьківщина, а Біблія, бог і молитва. А перемогли ті, для кого це територія пограбунку, а народ бидлячі гої.

Петре Олексійовичу, в Закарпатті Ви зробили перший рішучий крок. Будьте послідовними і не зраджуйте своїй рішучості. І народ Вас підтримає.

Сергій Ратушняк 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *