Ратушняк вимагає відставки голови Закарпатської ОДА та керівництва всіх силових структур краю

5_Ратушняк (2)Про це йдеться у листі Сергія Ратушняка на адресу Петра Порошенка.

ВІДКРИТИЙ ЛИСТ СЕРГІЯ РАТУШНЯКА ПРЕЗИДЕНТУ УКРАЇНИ.
Пане Президенте, Ви ввели в оману всю державу, коли по трупам Небесної сотні заходили в кабінет голови держави, обіцяючи десятки тез, жодна з яких не виконана.
У нас,- в Закарпатській області, ви залишили повністю узурповану владу банді братів Балог, за якими тисячі безкарних злочинів і мільярди розкрадених гривен з бюджетів, ресурсів, контрабанди і тотального хабарництва в виконавчих органах, правоохоронних, судових, фіскально-контролюючих.
Нам зрозуміла ваша спільна історія з ватажком цієї бандитської зграї, ваша дружба з СДПУ(о), і ваша спільна підлеглість і по цей день свому босу і ворогу України Медведчуку, але є Держава, є регіони людей, які втомилися від таких особистих союзів, кланів і ОЗУ.
Сьогодні, за результатами виборів в краї, при рейтингу 0,3% перемогла сімейна партія бандитів Балог з результатом 20%. Докуплено за гроші, харчі і електроприлади 63голоси (!!!) на кожен жалюгідний голос рейтингу. РЕЗУЛЬТАТ СПОТВОРЕНО НА 6300%, пане Президенте. Далі кримінал і регіонали від “Відродження” на чолі з Блюком, далі БЮТ, повністю скуплений Балогою від місцевого БЮТівського політімпотента. Далі просто ПР під шкірою “Опоблока”. Далі угорці, половина з яких також скуплена Балогою. І припорошено все це вашим блоком БПП, де по міста також половина продано вашими бездарями з парламенту.
В обласному центрі, зі мною, який стояв попереду обох майданів і, який протистояв всім вашим господарям антиукраїнським президентам, в другий тур зайшов також партер і друг Балоги по “ЕЦ”, антимайдановець, тітушка, рейдер, контрабандист, казнокрад і хабарник. ШЛЯХОМ ТОТАЛЬНОЇ СКУПКИ ГОЛОСІВ ПО 500 грн. Керівництво ОДА, МВС, СБУ проявили тотальний саботаж. І це зрозуміло. Адже сьогодні 15 ть мандатів БПП в облраді хотять більшості в обіймах з братвою від “Опоблоку”, “Відродження” і угорців. Маємо в облраді другий Харків.
Про прикуплений Мукачево ОЗУ Балог під свого нарциса вже й годі говорити. Тут просто смердить середньовіччям. Облрада – без демократичних сил. Обласний центр також. Зі мною в другому турі – антиукраїнський криміналітет, що безкарно й далі роздає мільони для підкупу. Край іде до протистояння і кровопролиття. Ви – відповідальний.
Керівництво ОДА, силовиків, ТВК мають бути негайно звільнені, представники кримінальних угруповань, що приперлись до влади шляхом тотального підкупу НЕ МАЮТЬ ПРАВА БУТИ У ВЛАДІ І ПРИЙМАТИ УЧАСТЬ У ВИБОРАХ. Це – “ЕЦ”, “ОБ”, “Відродження”, “Патріот”, “Європейська партія”.
Слово за Вами, пане Президенте.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *