Ратушняк пропонує націоналізувати центральні ЗМІ та офшори олігархів

ратушняк2Про це лідер “Нового Закарпаття” Сергій Ратушняк пише на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

Європа нас послала до всіх донбаських чортів. Як і сто років тому, коли проголошену державу Україна дали з’їсти жидобільшовикам з Маскви (під керівництвом Вільгельма Кайзера),- так і в Будапешті вкрали через злодія Кучму 1721 ядерну боєголовки, так і зараз – заради можливості свій європейський мотлох і харчі продавати нафтогазовій орді-Московії – злили і здали Україну. Попередньо підписавши пухлими ручками кліптомана Пеці кабально-бандитський ” Договір про асоціацію з Європейським Союзом”. В якому кожний пункт і строчка – проти інтересів нашої Держави Україна. Залишились американці, які не можуть припустити об’ єднання німецьких технологій і російської сировини.
Що робити.
1.Негайно – сьогодні ж – ввести візи до всіх країн ЄС. До введенне без візу для нас.
2.Денонсувати грабіжницьку, руйнівну для економіки нашої країни, т. зв. договір про асоціацію з ЄС.
3. Визнати Крим і частину захопленого Донбасу тимчасовоокупованими територіями і проголосити про готовність чекати від трьох хорватських до 45-ти німецьких років до поновлення території. Бетонна стіна і жодних економічних стосунків.
4.Росію оголосити агресором, ввести військовий стан на сході, перекрити транзит газу, нафти, аміаку і ін. сировину РФ, що фактично формує бюджет РФ на 60%.
5. Націоналізація всіх підприємст і фін установ РФ ( або з люблю часткою РФ).
6. Націоналізація всіх обленерго, Облгазів , металургійних, хімічних підприємств і сировинних галузей.
7. Націоналізація всіх банків, страхових і лізингових компаній.
8. Націоналізація всіх центральних ЗМІ.
9. Націоналізація всіх юр осіб і власності за участю офшорних компаній.
За право транзиту РФ зобов’язана по передплаті придбати всі товари українського походження, на які роками накладено ембарго.
10. Арешт з конфіскацією всіх осіб , що підтримували окупаційний курс Кремля.
11. Законодавчо визнати всі культові християнські споруди і заклади на території України – власністю Єдиної помісної української Церкви християн України. Церква починає платити податки, а не продовжувати грабувати.
Ці заходи дозволять за місяць потроїти зарплати і пенсії. Потроїти оборонне замовлення на всіх заводах ВПК України.
Поновити виробництво ядерної зброї. Ввести смертну, публічну кару за будь-яку діяльність, що спричинила чи могла спричинити шкоду державним інтересам, суверенітету , територіальній цілостності .
Слава Україні! Прошу підтримати і вимагати від ВРУ і Президента цих кроків. Ні – негайні перевибори на всіх рівнях з правом голосу ВИКЛЮЧНО ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *