Ратушняк йде на вибори до Верховної Ради

РатаПро це лідер “Нового Закарпаття”  Сергій Ратушняк заявив на своїй сторінці у мережі Фейсбук:

Іду на вибори до ВР України.
Сьогодні країні потрібні не бовтуни і злодії, а люди з державницькою позицією і бійці. Кожний депутат – воїн! Я таким є!
Від Закарпаття – всі мажоритарники плюс списочники Гайдош, Мошак, Шуфрич – жульйо і колона Януковича. Всі пройшли шляхом підкупу. Ганьба третій частині закарпатських виборців, що за 200 грн привели до влади покидьків, які їх грабували і грабують, всі роки підтримують і співпрацюють з ПР і голосують за диктаторські закони від 16.01.2004р. Яскравий приклад – В.Ковач – він же Вася-кіловольт від ужгородського округу. Злодій і покидьок. Тоді купив голоси і йшов від ПР. Зараз від ЕЦ – бандитів братів Балог. Також друзі і соратники Януковича. Підтримує їх ще одне зло – брати Андрієви. ПР, злодіїв і контрабандистів.
Слава Україні! За Україну без злодіїв і електоральних запроданців.

1 comment

підтримую Сергія Ратушняка says:

Сергій Миколайович говорить правду. Він молодець,що нікого не боїться і є справжнім патріотом своєї держави. Таких би у Верховній Раді побільше,тоді б українці давно зажили по цивілізованому,по європейськи. Я за Ратушняка і призиваю всіх виборців округу№69 віддати свій голос тільки за нього. Інші всі кандидати брехуни і не достойні представляти інтереси своїх виборців у вищому законодавчому органі країни. Так тримати,Сергію Миколайовичу! І надалі критикуйте олігархів,бандитів та шахраїв,а виборці будуть Вас підтримувати. Слава Україні та її героям і патріотам!

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *