Рахівська поліція розшукала закарпатця, якого підозрюють у переправленні нелегалів

Правоохоронці відділення поліції у місті Рахів встановили місцезнаходження 40-річного мешканця селища Великий Бичків. Чоловік розшукувався досудовими органами за вчинення злочину щодо незаконної переправки іноземців через кордон.

Як з’ясували поліцейські в ході розслідування кримінального провадження, мешканець Рахівщини разом зі своїм спільником, мешканцем села Косівська Поляна, супроводжували групу нелегальних мігрантів до кордону України з Румунією. На відстані близько 1000 метрів від лінії державного кордону організатори переправи з групою мігрантів були помічені працівниками прикордонної служби та передані поліцейським.

Щоб уникнути покарання за вчинене, один з підозрюваних під час проведення досудового розслідування за фактом замаху на незаконне переправлення осіб через державний кордон, переховувався від органів досудового розслідування. Зараз чоловіка поліцейські розшукали та доставили до Рахівського відділення поліції. Розслідування у справі відновлено.

Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу підозрюваному, інформує Відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *