Рахівчанина насмерть роздавила вантажівка

Відразу дві автопригоди зі смертельними наслідками сталися вчора в Рахівському районі, пише СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Перша трагедія сталася близько 9-ї години ранку в урочищі Драгобрат в смт.Ясіня.

Грунтовою дорогою рухався вантажний автомобіль «Камаз» під керуванням 24-річного місцевого жителя. Машина везла важке металеве обладнання для крісельного підйомника. На нерівній ділянці дороги стався перекос, і один бік вантажівки підняло в повітря.

Водій зупинився, а 29-річний пасажир виліз на борт «Камаза», аби полагодити кріплення. Раптом воно обірвалося й вантаж полетів із кузова. Потерпілий не втримав рівновагу й полетів із кузова під задні колеса вантажівки. Нещасного задавило насмерть…

ДТП-Рахів1

Друга трагедія на дорозі розігралася обідньої пори в с.Костилівка Рахівського району. Тут зіткнулися дві іномарки. Водій автомобіля «Субару» на чеських номерах, 19-річний житель села Біла Церква, не впорався з керуванням і вилетів на смугу зустрічного руху. Там «Субару» зіткнулося із «БМВ», за кермом якого перебував 27-річний житель села Середнє Водяне.

Внаслідок зіткнення на місці пригоди загинув 31-річний пасажир «Субару», а обидва водії та 31-літній пасажир «БМВ» опинилися в лікарні. Обидві машини затримані на штрафмайданчик міліції, у водіїв взято кров на вміст алкоголю.

ДТП-Рахів2

 

Державтоінспекція вкотре звертається до водіїв з проханням бути уважними на дорозі й не порушувати правил дорожнього руху.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *