Рахів шокований розгулом бандитизму

медвідьСьогодні весь Рахів обговорює тему вчорашніх звітно-виборних зборів «Червоного хреста», а точніше демонстративний розгул бандитизму, який там був проявлений.

За свідченням очевидців, які були присутні на цьому видовищі стає просто страшно. Єдиний Центр, розуміючи, що не проведе свого представника на керівника організації вирішив їх зірвати. На збори прийшли бандюки голови адміністрації Медведя В.В. на чолі з його радником по кличці «штукатур». Останній, з групою молодиків демонстративно по звірячому витяг із залу головуючого Буднікова (інваліда), і якби не мужність окремих жінок викинули би з східної клітки з другого поверху.

Все це робилося у присутності голови районної ради Фірки Михайла Івановича та начальників відділів РДА.

Михайло Поп

 

3 comments

Сектор А says:

Слушний комент на ФБ
Валерий Наталевич Я смотрю, каждый уважающий себя голова – будь-то РДА, ОДА или мэрия – считает за необходимое содержать при себе отряд “крепышей”. Чубирко этим не гнушается, что было продемонстрировано на Чопском вече, когда он туда привез своих “титушек”, теперь Галина Царь создала себе “Самооборону Майдана” из числа ранее судимых личностей. А перед этим она пыталась заручится “физической поддержкой” дезертиров из АТО. Вобщем, власть наша – это давно большое ОПГ – точно так Наливайченко выразился в адрес самой Генпрокуратуры в программе “Шустер-Лайв” от 19-06-2015 г. Единый Центр в Закарпатье нужно гнать из власти поганой метлой – это же заразно!

Юрчик says:

В міжгірї тоже в єдиному центрі почти всі бандити зобрані

Львівська обл. says:

Періодично приїзджаю в Рахів до батьків. Те, що вони мені розказують розумом не сприймається. Рахів став собі якимось відстійником де панує дурість, хамство. І культивує його “нова” рахівська влада на чолі з отим Медведем. Оточив себе придурками, бандитами, які тероризують рахівчан. А потім дивуємося чому так скоро старі сили беруть реванш і всі завоювання змазують.
Хочеться звернути до Президента. Невже у Вас немає вух, очей (СБУ, інші органи), які б доповіли про поведінку голови Рахівської РДА. Складається враження, що Медвідь це або агент ПутінськоїФСБ, або партії регіонів, тепер опозиційного блоку, який виконує завдання по дискридитації ідеалів Майдану. Не буде дивним, якщо на чергових виборах у Рахівському районі візьме реванш опозиційний блок.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *