Питання призначення екс-глави УМВС у Закарпатській області Шаранича відкладено (ВІДЕО)

шараничПитання призначення екс-глави УМВС в Закарпатській обл. Сергія Шаранича на посаду першого заступника начальника Департаменту карного розшуку МВС відкладено. Про це в ефірі ток-шоу “Люди. Hard Talk. LIVE” на телеканалі “112 Україна” заявив народний депутат від фракції “Народний фронт” Антон Геращенко.

Так, на питання, чим він може пояснити факт, що Шаранич не відправлений у відставку, а відправлений на підвищення до Києва, нардеп сказав: “Наскільки мені відомо, це питання було відкладено. Він знаходиться зараз за штатом. Далі його долею буде розпоряджатися міністр”

За словами Геращенко, чи винен Шаранич в тому, що сталося, потрібно перевірити.

“Пан Шаранич намагався робити так, щоб факти порушення закону (в області. – Ред.) були віддані суду. І це буде”, – підкреслив нардеп.

“У нас суспільстві звикли навішувати ярлики наперед, не дочекавшись підтвердження вини. Нещодавно у вашій студії був пан Балога, який літав у Росію, він цей факт сам визнав і є факт що він не хоче з’являтися на слідчу комісію”, – підсумував Антон Геращенко.

Раніше повідомлялося, що Шаранич, який раніше очолював міліцію Закарпатської області, отримав підвищення і переводиться в Київ у Центральний апарат УМВС на посаду заступника начальника кримінальної поліції.

Шаранич очолював міліцію Закарпатської області понад 15 місяців – з березня 2014 року.

Як повідомлялося, в суботу, 11 липня, в результаті стрілянини в Мукачево Закарпатської області постраждали 14 людей, є загиблі.Прокуратура повідомила, що 20 озброєних людей у камуфляжній формі з написами “Правий сектор” і відповідними наклейками на автомобілях, з метою розподілу сфер впливу, призначили зустріч місцевим жителям в одному з кафе. Після на ґрунті конфлікту вони почали стрілянину.

 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *