П’яний ужгородець намагався побити міліціонерів

затриманняВ Ужгороді близько 18 години на пульт централізованого спостереження УДСО при УМВС України в Закарпатській області надійшов сигнал «тривога» з ужгородського кафе, яке знаходиться на вулиці Залізничній. На місце спрацювання негайно вирушив наряд групи затримання Державної служби охорони.

Працівники ДСО прибули до кафе за дві хвилини. Виявилося, що допомога правоохоронців була потрібна працівникам закладу – бармен повідомив, що в приміщенні перебуває хуліган, який неабияк заважає роботі закладу.

– Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, невідомий громадянин висловлювався нецензурною лайкою, чіплявся до громадян та працівників закладу, чим заважав працювати. Ми зверталися до нього з проханням припинити хуліганство, але він не зважав. Відтак довелось натиснути «тривожну» кнопку, – розповів працівник кафе.

Не відразу вдалося вгамувати нетверезого чоловіка і працівникам ДСО. На появу правоохоронців та усне попередження закінчити правопорушення громадянин не відреагував, а навпаки – вживав на їх адресу лайку, погрожував звільненням з органів внутрішніх справ, а згодом навіть намагався вдарити одного з працівників Держохорони.

Зловмисника все ж було вгамовано та затримано. Для подальшого встановлення обставин події та винесення відповідного процесуального рішення його доставили до Ужгородського міськвідділу УМВС. Наразі за даним фактом триває слідство, повідомили в УДСО при УМВС України в Закарпатській області.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *