Прикордонники спільно з СБУ затримали дві групи незаконних мігрантів на Закарпатті

кордонОдну з груп, яка рухалася в бік держрубежу на двох автомобілях, правоохоронці зупинили на ділянці відповідальності «Новоселиця» на околиці населеного пункту Перечин близько 20-ї години вечора. За кермом автівок «ВАЗ» були наші співвітчизники. Вони перевозили в автомобілях 5 громадян Афганістану  та 4 громадян Сирії  (5 чоловіків, 2 жінки та 2 дітей).

Вже за 1,5 години на ділянці відділу «Гута» було затримано  ще два транспортні засоби, які  прямували в напрямку населеного пункту Великий Березний.  В автомобілях «ВАЗ» та «Шкода», якими керували громадяни України, правоохоронці виявили 3 чоловіків та 4 жінки. Зі слів затриманих стало відомо,що вони є вихідцями з Афганістану.

Затриманих громадян  було доставлено до  прикордонних підрозділів для проведення перевірочних заходів та складання адміністративно-процесуальних документів. Наразі встановлюються обставин правопорушення та причетні особи.

Загалом з початку року співробітниками Державної прикордонної служби України за незаконний перетин державного кордону  було  затримано понад 700 незаконних мігрантів

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *