Прикордонники Чопського загону провели естафету пам’яті (ФОТО)

«Зелені берети» Чопського прикордонного загону на стадіоні «Локомотив», що у м. Чоп, провели непересічний спортивний захід, який має урочисту назву – «Забіг Пам’яті». Метою такого заходу є вшанування пам’яті прикордонників усіх поколінь, які загинули виконуючи службові обов’язки.

У естафеті взяли участь не лише  військовослужбовці та члени їх сімей, а й волонтерські, молодіжні та інші організації та люди,  яким не байдужа пам’ять про минуле і про героїчне сьогодення. Перед початком заходу усі учасники хвилиною мовчання вшанували тих, хто віддав своє життя під час антитерористичної операції. Пізніше, перший заступник начальника прикордонного загону – начальник штабу Вадим Козуля зазначив: «Підтримка – це найголовніше, адже вона допомагає у непростій, але почесній справі – служінні Батьківщині. Саме важкі випробовування об’єднали всіх нас, громадян України, у одну дружню сім’ю!»

Після забігу, кращих було нагороджено почесними грамотами та медалями. Однак кожен учасник отримав чудові враження та позитивні емоції, оскільки спортивні заходи не лише згуртовують людей і загартовують характер але й додають волі до перемоги.

Прес-служба Чопського прикордонного загону

забіг забіг2 забіг3 забіг4

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *