Протягом тижня на Закарпатті виявили понад 80 крадіжок електроенергії

лічильникПАТ «Закарпаттяобленерго» інформує, що за період з 17 по 23 жовтня поточного року працівниками Товариства виявлено 81 факт крадіжок електричної енергії.

Зокрема, було складено 65 Актів про порушення Правил серед населення та 16 Актів – у юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо).

Найбільше фактів незаконного втручання в електромережі серед населення впродовж минулого тижня було виявлено у Тячівському та Міжгірському районах (по 15 та 13 порушень відповідно). При цьому найчастіше незаконно споживали електроенергію шляхом пошкодження та зриву пломб на засобі обліку, а також методом втручання в роботу засобу обліку через пошкодження останнього (пошкодження корпусу лічильника, розбите скло та інше).

У юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи-підприємці, підприємства, фірми тощо) факти крадіжок були виявлені у 7-ми районах, із яких найбільше у м. Мукачеві (5 порушень відповідно). При цьому найпопулярнішим порушенням (у 7-ми випадках) залишається втручання у роботу засобу обліку шляхом пошкодження останнього (пошкодження корпусу лічильника, розбите скло та інше).

Також упродовж минулого тижня Комісіями з розгляду актів про порушення Правил нараховано штрафів на загальну суму 180,84 тис. грн, із яких:

у побуті – на суму 65,6 тис. грн;
у юридичному секторі – на суму 115,24 тис. грн.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *