Протягом доби на Закарпатті виявили чотирьох нетверезих водіїв

Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння задокументовано в Свалявському, Хустському, Тячівському та Виноградівському районах.

У селі Мала Мартинка Свалявського району поліцейські зупинили вночі «Дaеwoо Lаnоs» під керуванням жителя села Тибава Свалявського району. На машині не горіли задні габарити й не підсвічувався номерний знак, що й стало підставою для зупинки. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, його доставили на медосвідчення в районну лікарню, де виявили 1,59 проміле алкоголю. Від правопорушника вилучили водійське посвідчення і відсторонили від керування, склавши відповідний адмінпротокол.

У селі Липецька Поляна Хустського району працівники поліції зупинили автомобіль «ВАЗ-2115», водій якого не був пристебнутий паском безпеки. За кермом перебував місцевий житель. Чоловік не мав жодних документів на право керування і перебував у стані алкогольного сп’яніння. В лікарні у нього виявили 1,7 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол і відсторонили його від керування.

У селі Велика Копаня Виноградівського району правоохоронці зупинили автомобіль «Fоrd Fосus» на іноземних номерах, який порушив вимогу дорожньої розмітки. За кермом перебував житель м.Трускавець Львівської області. Водій був у стані алкогольного сп’яніння, але від медосвідчення відмовився. У присутності двох свідків на правопорушника склали відповідний адмінпротокол і вилучили водійське посвідчення.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *