Прокурор Ужгорода приступив до роботи

ГаврилюкСьогодні, 22 квітня, прокурор Закарпатської області Олег Сидорчук представив колективу прокуратури міста Ужгорода новопризначеного прокурора Ужгорода Володимира Гаврилюка.

 Олег Сидорчук зауважив, що у цей складний для суспільства час діяльність прокуратури міста Ужгорода, як прокуратури обласного центру області, повинна стати зразковою. Зокрема, необхідно працювати по-новому, особливо зосередити зусилля для укріплення довіри до прокуратури. Новопризначений прокурор міста Ужгорода подякував за висловлену йому довіру та підкреслив, що віднині прокуратура міста працюватиме з народом, для народу та буде підконтрольна народу.
Володимир Гаврилюк — уродженець м. Львова, в органах прокуратури працює протягом п’ятнадцяти років. Розпочинав свою трудову діяльність зі стажиста на посаді помічника прокурора Теребовлянського району Тернопільської області. З 2001 року Володимир Олегович працює в органах прокуратури Львівської області, зокрема на посадах в апараті прокуратури області та заступника прокурора районного рівня. Перед призначенням на посаду прокурора міста Ужгорода Володимир Гаврилюк працював заступником прокурора міста Червонограда.
 
Прес-служба прокуратури міста Ужгорода

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *