Прокуратура викрила підробку документів чиновниками Ужгородської міськради

Як повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області, виявлено підробку документів про виконання підрядних робіт з капітального ремонту внутрішньоквартальної території на суму більше 1 млн. гривень.

Ужгородською місцевою прокуратурою розпочато кримінальне провадження за фактом підроблення службовими особами департаменту міського господарства Ужгородської міської ради та підрядної організації офіційних документів з метою неправомірного заволодіння бюджетними коштами за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.366 КК України.

Як повідомив, заступник керівника Ужгородської місцевої прокуратури Михайло Пантьо, у 2016 році між Ужгородською міською радою та суб’єктом господарської діяльності було підписано договір підряду про проведення капітального ремонту однієї з внутрішньоквартальних територій у м. Ужгороді на суму майже 1,2 млн. грн.

Проте, на момент підписання актів виконаних робіт, роботи визначені у договорі у повному обсязі не проведено, хоча кошти останніми отримано.

Довідково:
ст.366 КК України – Службове підроблення. Складання, видача службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів, внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, інше підроблення офіційних документів – караються штрафом до двохсот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

1 comment

Діма says:

Можливо хтось допоможе правоохоронцям перевірити і мукачівську ратушу, там за роки стільки підробок і фальсифікація що мабуть треба буде просити Європу відрядити незалежний аудит

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *