Categories Новини

Працівники закарпатської ДСО затримали любительку «дармівщини»

Працівники Управління Державної служби охорони при УМВС України в Закарпатській області затримали в одному із ужгородських супермаркетів 61-річну крадійку.

Черговий сигнал «тривога» привів міліціонерів охорони обласного центру до супермаркету по вулиці Перемоги. Наряд групи затримання прибув на місце події за дві хвилини після спрацювання «тривожки» та затримав літню жительку Ужгородського району, яка намагалася пронести повз касу неоплачений товар.

Спокусилася 60-річна відвідувачка торгового центру на алкоголь. Гуляючи магазином, жінка прихопила з собою та приховала серед своїх речей пляшку горілки відомої марки.

Та згодом виявилося, що спиртне було не єдиним товаром, який того ж дня поцупила в супермаркеті ця ж жінка.

Зі слів охоронця торгового центру, зловмисниці не вперше вдалося покинути магазин не з порожніми руками. Близько 13 години ця ж літня відвідувачка примудрилася непомітно винести з торговельного закладу блок сигарет. А вже за другою спробою була помічена працівниками закладу, котрі, власне, і натиснули сигнал «тривога».

Викрадачку було затримано – втілити у життя злий намір завадили працівники ДСО.

Вкрадений товар було повернуто на полиці магазину, а от літню любительку дармових продуктів для подальшого встановлення обставин події доставлено у відділ Ужгородського МВ УМВС.

УДСО при УМВС України
в Закарпатській області

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *