Посилка з прихованим змістом надійшла до Закарпатського СІЗО (ФОТО)

До Закарпатської УВП (№9) надійшла поштою посилка з м. Ніжин від громадянки «З» для засудженого до довічного тримання, громадянина «Г». При її огляді було виявлений багато несподіванок. Кмітливість осіб, які маскують в звичайних речах, заборонені предмети, щоразу вражає досвідчених працівників установи. У домашньому салі вдало приховали батарею від мобільного телефону, в пакеті з під соку виявлено прозору рідину з запахом спирту ємністю один літер та зелено подрібнену речовину із специфічним запахом ззовні схожу на наркотичну вагою близько 300 грам.

В свою чергу, керівництвом установи про знахідку було повідомлено Чергову частину міськвідділу та відділ БНОН МВ УМВС України в Закарпатській області. За результатами проведеної роботи був складений протокол огляду та вилучення з метою подальшого розслідування та проведення експертизи.

В іншому випадку, також, надійшла поштою посилка з м. Фастів від громадянина «Г» для засудженого до довічного тримання, громадянина «М». працівники установи виявили та вилучили зарядний пристрій марки “SAMSUNG”. Знахідку вилучили, нині за фактом проводиться службова перевірка.

Прес-служба ДПтС України в Закарпатській області

сізо сізо2 сізо3 сізо4

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *