Порошенко не віддасть закарпатських силовиків у руки Балоги

балогаБо це означає втрату національного суверенітету над найзахіднішим куточком України.

Підтвердилася інформація “Трибуни” про те, що Президент Порошенко не має наміру віддавати силовий блок Закарпаття у руки одіозного клану братів Балог. 

Кожний раз коли у Віктора Балоги напружуються відносини з Києвом він робить гучні заяви у мережі Фейсбук зприводу відставки Міністра оборони Валерія Гелетея, з яким перебуває в родинних стосунках: 

“7 жовтня ми зберемося на позачергове засідання, в парламенті зареєстрований мій проект постанови про звільнення Валерія Гелетея від обов’язків Міністра оборони. Цього теж вимагає народ, військові уже давно перестали приховувати невдоволення його роботою, шквал громадської критики не припиняється. Переконаний, з боку парламенту його звільнення буде відповідальним і необхідним рішенням. Тому, наполягаю на тому, щоб спікер парламенту поставив на голосування проект постанови про звільнення Валерія Гелетея уже цього вівторка, 7 жовтня» – повідомив на своїй сторінці у Фейсбук закарпатський нардеп Віктор Балога.

Раніше “Трибуна” повідомляла: Київ нарешті зрозумів, що надати угрупуванню Балог всю повноту влади на Закарпатті означає позбутися будь якого реального впливу в області та її перетворення у анклав подібний до сепаратистського Донбасу. Тому керівництвом держави прийнято рішення призначати на силові посади в Закарпатській області осіб незалежних від клану Балог.

Наслідком жорсткої реакції АП стали істеричні заяви Віктора Балоги, що йому плювати на результат Блоку Петра Порошенка в Закарпатті і він готовий  знятися з виборчих перегонів. В такому випадку кандидатом від “родини” стане Ігор Кріль, а Балога старший готуватиметься до місцевих виборів, претендуючи на роль Голови Закарпатської обласної ради, яка в умовах реформи місцевого самоврядування набуває “золотого” статусу. 

1 comment

Сектор А says:

коли вже здохне той балога…сука

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *