Погорєлов виконує свої обов’язки на четвертину

Міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов на 24% виконав свої обіцянки перед ужгородцями. Саме таке число складає співвідношення  кількості виконаних обіцянок та їхньої загальної кількості.

Такі висновки зробили експерти проекту «Слово і діло» , оцінюючи відповідальність очільників обласних центрів.

Аналітики оцінили ефективність роботи міських голів обласних центрів західної України – Івано-Франківська, Ужгорода, Хмельницького, Луцька.

У процесі оцінки демонструються як загальні показники відповідальності із зазначенням  усіх зафіксованих обіцянок персони (виконаних, невиконаних, в процесі), так і показники за окремими сферами діяльності.

Для проведення більш детального аналізу усі обіцянки умовно поділили на 11 категорій: дороги та організація руху,  інфраструктура (спортивна, культурно-розважальна, туристична), дошкільна та середня освіта, будівництво і житлово-комунальне господарство, транспорт, соціальна сфера,  медицина, благоустрій, промисловість та фінанси, взаємодія влади і громади, екологія.

В цілому ефективність роботи мерів міст західного регіону знаходиться приблизно на одному, але не високому рівні.

Зокрема, Віктор Погорєлов звернув увагу на освітню галузь, соціальну складову та екологічну безпеку. Також мер Ужгорода вирішив відкласти на потім проблеми медичного забезпечення, стимулювання промислового виробництва та організацію діалогу влади і населення.

Досягненнями у транспортному секторі  не прославився жоден з міських голів.

мер

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *