Побили і пограбували: в Мукачеві троє неповнолітніх напали на охоронця

До поліції Мукачівського відділу надійшло повідомлення про напад на 73-річного мешканця с. Страбичово. Невідомі побили заявника та відібрали належне йому майно.

Під час з’ясування всіх обставин правоохоронці встановили, що того дня потерпілий знаходився на території підприємства по вул. Пряшівській, де працює охоронцем. Чоловік побачив, як троє хлопців намагалися викрасти з території майно, на що чоловік зробив їм зауваження. Побачивши його, молодики кинули ДСП-плиту та втекли. Коли чоловік пішов забрати їі, вони повернулися та побили його. Після чого заволоділи речами потерпілого: двома мобільними телефонами та велосипедом.

Правоохоронці оперативно розкрили цей злочин, встановили особи нападників і затримали їх. Ними виявилися троє неповнолітніх мукачівців віком 15, 16 та 17 років.

За даним фактом в поліції розпочато слідство. Усім фігурантам справи вже повідомили про підозру у кримінальному правопорушенні за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України, тобто розбій, поєднаний з проникненням. Щойно в місцевому суді відносно підозрюваних обрали міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

За вказане кримінальне правопорушення законодавець передбачає покарання позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *