Піррова перемога Івана Балоги на Притисянщині

балога іванПозачергові парламентські вибори позаду і закарпатці уже встигли підвести перші підсумки. А заодно і «привітати» мукачівський бандитський клан із остаточною узурпацією влади на Закарпатті.

Тим не менш, після завершення підрахунку голосів на 73-му виборчому окрузі привернув до себе увагу один дуже цікавий факт… Так, під час попередніх парламентських виборів, коли на цьому окрузі за мандат нардепа змагалися Іван Балога та Іван Бушко, мукачівський голова облради з тріском програв перегони своєму конкуренту і залишився зганяти злість на підконтрольній фракції Єдиного Центру. Тоді, в умовах напруженої конкуренції з Бушком, Балога зумів набрати трохи більше 27 тисяч голосів виборців. Бушко ж отримав понад 31 тисячу.

Цього ж року, під час позачергових парламентських виборів, Іван Балога спромігся купити всього 22 тисячі голосів – на 5 тисяч менше, ніж два роки тому. І це – при повній відсутності хоча б якоїсь там конкуренції. Скільки б набрав горе-політик, якби проти нього виступив Іван Бушко, смішно навіть думати… В таких умовах голосів було б на кілька порядків менше.

Власне, подібна тенденція якогось особливого здивування не викликала. Останні кілька років Іван Балога тільки те і робив, що зривав злість за нереалізовані політичні амбіції та програш на парламентських виборах на депутатах обласної ради. В окремі моменти навіть старший брат Віктор не був здатен контролювати вибрики горе-голови ради.

Вочевидь зараз, сидячи на сусідніх кріслах у парламенті, робити це буде легше.

1 comment

Батурина Елена says:

Не всем повезло красивым родиться.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *