Підпільне виробництво горілки знайшли в Мукачеві

горілкаПрацівники сектору Державної служби боротьби з економічною злочинністю Мукачівського міськвідділу міліції виявили підпільний цех для виготовлення фальсифікованої горілки.

У ході проведення оперативно-профілактичних заходів мукачівські правоохоронці встановили, що 52-літній чоловік за місцем свого проживання з недоброякісної сировини налагодив незаконне виготовлення алкогольних напоїв, які в подальшому реалізовував уроздріб мешканцям міста та через торгівельні мережі дрібних забігайлівок.

Під час санкціонованого обшуку в помешканні та «виробничої площі», так званого цеху, який функціонував у підвальному приміщенні приватного будинку, працівниками сектору Державної служби боротьби з економічною злочинністю Мукачівського міськвідділу міліції виявлено та вилучено 33 пляшки горілки «Медофф» з марками акцизного збору, серійні номери яких повторюються, 178 кришок для пляшок горілки, 58 літрів сурогату, 65 пустих пляшок з-під горілки «Медофф», підроблені марки акцизного збору, саморобні пристрої для фільтрування рідини, розчин глюкози та шприци.

Вилучений фальсифікат направлений на експертизу. А чоловіка, який наражав на небезпеку десятки, а можливо й сотні споживачів, буде притягнуто до відповідальності за ч.1 ст.199 Кримінального кодексу України.

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *