Під вивіскою “Лото” в центрі Ужгорода функціонував незаконний гральний заклад (ФОТО)

гральний-заклад1Сьогодні близько 9:30 екіпаж патрульних поліцейських отримав повідомлення про те, в Ужгороді на пл. Ш.Петефі під вивіскою «ЛОТО» функціонують незаконні гральні автомати.

Патрульні миттю відреагували та за декілька хвилин прибули на адресу виклику.

На місці вони виявили 8 комп’ютерів, за одним із яких знаходився 23-річний парубок. Юнак дав патрульним письмове пояснення щодо причин та мети свого перебування у закладі. Також він повідомив, що за можливість доступу до азартної розваги на комп’ютері заплатив касиру певну суму грошей. Касир спілкуватись із патрульними відмовилась.

гральний-заклад2

Оскільки патрульні вбачали в ситуації ознаки кримінального злочину, вони викликали слідчо-оперативну групу для з’ясування обставин події. Наразі тривають слідчі дії.

Нагадуємо, що в України заборонений гральний бізнес та участь в  азартних іграх. До суб’єктів господарювання, які організовують і проводять на території України азартні ігри, застосовуються фінансові санкції у вигляді штрафу з конфіскацією грального обладнання, а прибуток від проведення такої азартної гри підлягає перерахуванню до Державного бюджету України. Особи ж, які є споживачами таких послуг несуть відповідальність згідно з ст. 181 КУпАП, за що законом також передбачено  штрафні санкції.

Пам’ятайте про відповідальність!

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *