Під Ужгородом прикордонники пострілами зупинили контрабандиста

контрабанда3Сьогодні вночі прикордонники відділу «Ужгород» Чопського загону під час перевірки кордону виявили тютюнові вироби, які порушники намагались переправити до Словаччини.
У ході патрулювання прилеглої до кордону території прикордонний наряд почув шум серед чагарників та зафіксував рух невідомих. Згодом під час пошукових заходів, на відстані 500 метрів від державного кордону, правоохоронці виявили автомобіль «Volkswagen» та невідому особу, зі слів громадянина України. Невідомий не дуже прагнув зустрічі з прикордонниками, тому спробував втекти з місця затримання. Аби спинити порушника, військовослужбовцям довелося здійснили кілька попереджувальних пострілів вгору з пристроїв для відстрілу гумовими кулями. Вже під час огляду автівки були виявлені 3 пакунки із цигарками та ще 2 пакунки, які знаходились поряд.
В подальшому неподалік кордону «зелені кашкети» знайшли ще 15 пакунків. Загалом було виявлено 20 пакунків із тютюновими виробами. Разом з тим, прикордонники затримали і власника транспортного засобу, який прибув до місця події.
Наразі пакунки з тютюновими виробами та транспортний засіб вилучили представники Національної поліції. Власника автомобіля також було доставлено до міського відділу поліції. Стосовно невідомої особи було складено адміністративно-процесуальні документи за порушення прикордонного режиму та злісну непокору законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовців Державної прикордонної служби України.
Прес-служба Чопського прикордонного загону

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *