Павло Балога пропіарився на чужому горі

Павло Балога

У листопаді минулого року на окружній дорозі Хуста тапилася ДТП за участі тодішнього директора місцевої філії Закарпатгазу Павла Нагірного, внаслідок чого жінка і 7-річна донька Вероніка померли від численних травм. Цей жахливий випадок миттю набув резонансу. Власне, й по сьогодні в цій справі не розставлені всі крапки над “І”, оскільки остаточного вердикту суду ще не має через часті перенесення засідання.

Як стало відомо нашому виданню, жителі Ракошина та сусідніх з ним сіл зібрали з-поміж себе кошти, аби допомогти потерпілій сім’ї. До збору матеріальної допомоги долучилися вчителі, медики та усі небайдужі до людського горя, яке сколихнуло родину Пригара.

Єдине, що не може не турбувати в цій історії з чисто людської точки зору – сам факт передачі грошової допомоги. Виявляється, що її, допомогу, надали не прості люди, а псевдоблагодійник і політик-невдаха Павло Балога. Саме так усе було припіднесено сільським головою Ракошина Василем Коштурою та його заступником сім’ї Пригара. Дізнавшись про це чисто випадково, жертводавці справедливо обурулися. Справді, як можна було чуже видати за своє. Можливо, це сімейне у закарпатського клану, який у боротьбі за свій підкошений імідж намагається всіляко піаритися серед населення нашого краю? Такого цинізму і ницості земляки від Балог не очікували. Складається враження, що для них такі поняття як моральність, чесність, людяність у житті далекі та й не потрібні.

“Сором бере за таких представників народу в Верховній Раді.–каже наш співрозмовник з Ракошина Михайло.–Робити собі рекламу на чужій біді та ще й не мати ніякого відношення до зібраної нами матеріальної допомоги – це ж якій людині потрібно бути?!”

Зазначимо, що Павло Балога невперше піариться за чужий кошт. Схоже, сімейство почало дуже бідувати від коли головний стратег і тактик Віктор відійшов від керування МНС.

Петро ІЛЬТЬО

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *