Categories Новини

Озброєні бандити в масках “вибили” з закарпатського бізнесмена 180 тисяч гривень

маска4 листопада 2013 року о 21.35 год. в чергову частину Тячівського РВ УМВС надійшло повідомлення від 39-річного приватного підприємця, мешканця села Бедевля Михайла П. про те, що 4 листопада до його будинку вільно зайшли незачинені двері 5 невідомих чоловіків у масках та з битами. Незнайомці почали погрожувати йому, бити битами та вимагати гроші. Не витримавши болю, чоловік віддав їм гроші в сумі близько 180 000 гривень, після чого невідомі особи вийшли з будинку та зникли в невідомому напрямку.

Виїздом СОГ на місце події встановлено, що біля 20.40 години в с.Бедевля п’ятеро невідомих осіб у масках з прорізами для очей та перчатками на руках, через незачинені вхідні двері проникли всередину зазначеного будинку, де у приміщенні кухні знаходились Михайло П., його 32-річна дружина Поп Марія Іванівна, 12-річний син та 8-річна донька.

Двоє невідомих почали бити господаря будинку дерев’яними битами по голові та,  погрожуючи іншим членам сім”ї пістолетом і ножем, вимагали та відкрито викрали гроші в сумі 100 000 гривень та 4 000 доларів США, які знаходились у шкіряній чоловічій сумочці в спальній кімнаті будинку.

Забравши гроші, невідомі особи вийшли з приміщення будинку та втекли в невідомому напрямку.

На місці працює міліція і службовий собака. Постраждалий власник будинку. отримав тілесні ушкодження у вигляді забійної рани голови, а його син – садна обличчя. Після надання медичної допомоги їх відпустилиь.

З  місця події вилучено спортивну матерчату сумку зеленого кольору та зламану биту.

За даним фактом 5 листопада внесено відомості в ЄРДР та розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.З ст.187 КК України.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *