Мукачівець дістав важкі ножові поранення від приятеля по чарці

ніжУчора вночі на лінію 102 в Мукачівську поліцію надійшло повідомлення від жінки про те, що по вул. І. Франка в м. Мукачеві стоїть закривавлений чоловік. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Потерпілого 54-річного мукачівця «швидка» доставила до лікарні. Медики діагностували у нього проникаюче ножове поранення черевної порожнини. При цьому сам потерпілий перебував у стані алкогольного сп’яніння, інформує відділ комунакації ГУ НП в Закарпатській області.

Як з’ясували правоохоронці, поранення мукачівець отримав під час пиятики в себе вдома. Він запросив ввечері в гості свого 48-річного сусіда. Чоловік цей уже має судимість за крадіжки. Під час розпивання горілки між п’яними чоловіками виникла сварка, в ході якої гість схопив кухонний ніж і вдарив ним у живіт свого опонента.

28-04-017

Далі недобрий гість вирішив втекти, для чого викликав таксі й поїхав. А поранений п’яний чоловік вийшов на вулицю, де завдяки небайдужій перехожій не стік кров’ю, а був доставлений до лікарні.

Мукачівські розшуковики вже за годину знайшли зловмисника, котрий спричинив тілесні ушкодження своєму товаришу. 49-річний чоловік настільки був п’яним, що нічого не пам’ятає. Пригадує тільки, що пили, а потім сварилися…

28-04-015

З місця події вилучено ніж. Відносно мукачівця вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Кривднику загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. Триває розслідування.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *