Categories Новини

Олександр Пересоляк подав заяву на посаду прокурора Закарпатської області

Про це Олександр Пересоляк повідомляє на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

Подав заяву на посаду прокурора Закарпатської області. Майже три роки я разом із громадськими активістами виконую по суті роботу органів прокуратури: виявляю разом з командою злочини в т.ч. корупційні, подаю заяви про злочин та шукаю докази, подаю позови в інтересах територіальної громади.

Прийшов час брати на себе відповідальність. Вважаю, що кандидування на таку відповідальну посаду у правоохоронних органах області повинно проходити публічно, щоб усі зацікавлені особи могли подати свої аргументи за чи проти кандидата. На жаль, наразі не має жодної інформації про осіб, які розглядаються як кандидати на посаду прокурора Закарпатської області. Чому так? Відповіді не маю!
У своїй діяльності буду керуватися законом, повідомляти громаді суспільно важливу інформацію, забезпечу передачу до суду усіх законсервованих за довгі роки кримінальних проваджень, які слугували для органів прокуратури корупційним доходом! Чиновники повинні мати страх перед вчиненням злочину, наразі в них існує лише відчуття безкарності та вседозволеності! А що пропонують інші кандидати? – риторично запитує Олександр Пересоляк.

Раніше “Трибуна” повідомляла, що Генпрокуратура не заперечує проти призначення Олександра Пересоляка прокурором Закарпатської області (ДОКУМЕНТ), відповівши таким чином на звернення голови Люстраційної комісії Закарпатської області Вячеслава Харченка, який наразі перебуває в зоні бойових дій на Сході України.

 

пересоляк

photo1(6) photo2(4)

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *