Німецькі футбольні функціонери відвідали Закарпаття

 

У вівторок, 25 червня, керівник краю Олександр Ледида зустрівся із представниками Федерації футболу землі Бранденбург (Німеччина).

ледида

Німецькі футболісти приїхали до Закарпаття, аби налагодити співпрацю із обласною федерацією футболу. Під час зустрічі президент Федерації футболу землі Бранденбург відзначив належний рівень підготовки юних спортсменів:

– Дуже потужний проект реалізовується у вас в області з облаштування спортивних майданчиків. Молоді люди мають, де займатися футболом, тренуватися. Ті поля, що відкриваються – дуже високої якості. Варто сказати, що не всюди у Німеччині є така серйозна спортивна база.

– Розвиток спорту для нас завжди був одним із пріоритетів у роботі, – наголосив Олександр Ледида. – Намагаємося приділяти увагу усім видам спорту, та, звичайно, найбільше в області займаються саме футболом. Тому реалізація програми «Спортивний майданчик» сьогодні є на часі. Дуже приємно, що німецькі спортсмени, тренери, прихильники футболу хочуть співпрацювати з закарпатцями. На рівні національних збірних ми є конкурентами, на рівні співпраці наших земель – друзями.

Під час візити німецької делегації було підписано угоду про співпрацю між Федерацією футболу Закарпаття та Федерацією футболу землі Бранденбург.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *