Categories Новини

Незабаром відбудеться найбільша велоподія Закарпаття – Grand Prix Mukachevo 2016 FLEX (ВІДЕО)

Організатори велозмагань Артем Топчанюк та Денис Соболь анонсували найбільшу велоподію року Закарпаття, що пройде 17-18 вересня 20016 року в Мукачево…

 17 вересня з 10:00 у парку “Перемога”-Набережна пройдуть “Grand Prix Mukachevo 2016 FLEX” (для дітей) та “Мукачево Ровер Фест“.
Кожна дитина з 2 до 13 років отримує диплом учасника, а перші три місця у кожній віковій категорії нагороджуються медалями та цінними подарунками.
У програмі заходу:
– вело змагання серед дітей та молоді; – велоконкурси та вікторини; – майстер-класи та показові виступи спортсменів; – веломайстерня; – велошкола; – велозаїзд; – велокіно та веловечірка; – нічний велоквест; – велоярмарка та інше…

18 вересня відбудуться масштабна кільцева велогонка містом для  дорослих аматорів та професійних велогонщиків, яка може стати однією зі спортивних візитівок Закарпаття! Старт в центрі міста, біля Ратуші. Реєстрація з 9.00 год.
Загальний призовий фонд складає 50 000, які будуть розподілені між найкращими учасниками велозмагань.
Попередня реєстрація: https://goo.gl/forms/pxTBt0GYvUfrqPTY2

Сторінка Facebook: https://fb.com/GrandPrixMukachevo

Grand Prix Mukachevo 2016 FLEX” – це знакова подія в українському велоспорті. Вперше, на Закарпатті відбудеться велогонка, яка об`єднає усіх любителів велосипеда – починаючи з дітей від двох років, дорослих аматорів та професійних велогонщиків!

Захід “Мукачево Ровер Фест” реалізується в рамках Європейського тижня мобільності, який проводиться з 16 по 22 вересня та в рамках грантового проекту “ЄТМ – Карпатська мережа“.

вело вело2

 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *