Невідомі в масках пограбували АЗС на Тячівщині

міліціяСеред ночі до чергової частини Тячівського РВ УМВС надійшло повідомлення від оператора АЗС з села Терново про те, що двоє невідомих осіб в масках проникли в приміщення автозаправки, нанесли йому тілесні ушкодження та відкрито заволоділи касовим апаратом, в якому знаходились гроші в сумі близько 1500 гривень.

На місце події було негайно відправлено слідчо-оперативну групу на чолі з виконуючим обов’язки начальника Тячівського РВ УМВС Василем Поковбою.

Як було з’ясовано, нападники розбили скло на вхідних дверях, проникли всередину приміщення та, приставивши ножа до горла оператору АЗС, заволоділи касовим апаратом.

В ході скоєння даного злочину один із злочинців порізав собі ногу об розбите скло на дверях. Слід крові і вивів оперативників та дільничних до місця, де зловмисники викинули маски та одяг, в якому скоїли злочин.

Правоохоронці одразу почали опрацьовувати ряд раніше судимих осіб, адже людина без кримінального минулого навряд чи наважиться на скоєння такого зухвалого злочину.

Інтуїція не підвела правоохоронців. Як з′ясувалося, один із раніше судимих мешканців смт.Тересва звернувся в лікарню з різаною раною правої ноги. Коли працівники карного розшуку завітали до «хворого», той одразу почав нервувати та переконувати, що порізав ногу, коли косив траву на подвір’ї. Однак ряд доказів вказували не на користь злочинця, тож його, а далі і спільника, було затримано.

Як повідомляє т.в.о. начальника Тячівського РВ УМВС Василь Поковба, наразі вирішується питання про обрання зловмисникам запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За скоєний злочин їм загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Іван Філіп, Тячівський РВ УМВС

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *