Найталановитіших дошкільнят Закарпаття визначили в Ужгороді

 Гала-концерт обласного етапу Всеукраїнського фестивалю дитячої творчості «Сузір’я талановитих дошкільнят» відбувся у суботу, 1 червня, в Палаці дітей та юнацтва.

 Фестиваль «Сузір’я талановитих дошкільнят» пройшов у рамках Року дитячої творчості, проголошеного Президентом України. До Ужгорода з’їхалися найталановитіші дошкільнята з усіх міст та районів Закарпаття, щоб показати свої вміння малювати, танцювати, співати та грати на різноманітних інструментах.

 Привітав учасників святкового дійства заступник керівника краю Іван Качур:

 Цей захід, черговий раз дає можливість насолодитися нам, глядачам, багатогранністю ваших талантів, вмінь і навичок.
Впевнений, робота журі сьогодні була дуже важкою, та все ж комісії вдалося виявити найкращих, які будуть представляти нашу область на Всеукраїнському рівні.

 

 

Отже переможцями у номінаціях стали:

 

– гра на інструментах – Ільницький ДНЗ №1 Іршавського району;

 

– малюванняБоронівський ДНЗ Хустського району

 

– хореографіяДНЗ №5 м. Мукачево.

 

На всеукраїнському рівні Закарпаття представлять колективи з Мукачева та Іршавського району.

 

Цього року організатори фестивалю, крім основних, ввели заохочувальні призи, щоб стимулювати в подальшому прагнення учасників до перемоги. Їх отримали дошкільнята Стужицького ДНЗ В.Березнянського району, Верхньоворітського ДНЗ Воловецького району (номінація «вокал»), а також – Перечинського ДНЗ, Яношівського ДНЗ Берегівського району, Худлівського ДНЗ Ужгородського району (номінація «хореографія»).

 

діти3 діти діти2

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *