На Закарпатті знову виявили п’яних водіїв

За минулу добу випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння працівники поліції задокументували в Іршавському та Воловецькому районах.

Увечері на автодорозі в селі Нижні Ворота Воловецького району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Меrсеdеs Vіtо», який виконував незрозумілі маневри під час руху. За кермом іномарки перебував житель Воловця у стані сильного алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування на стан алкогольного сп’яніння в лікарні у нього виявили 2,9 проміле алкоголю. Водійське посвідчення від правопорушника вилучили й відсторонили його від керування.

Уночі на автодорозі в місті Іршава працівники групи реагування патрульної поліції помітили автомобіль марки «ВMW» іноземної реєстрації, на якому не горіла одна фара. Машину зупинили, за кермом перебував житель села Білки. Водійського посвідчення чоловік не пред’явив і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування водій відмовився, про що правоохоронці в присутності свідків склали відповідний адмінпротокол і відсторонили його від керування.

Обидва складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *