На Закарпатті затримали трьох аквалангістів

водолазиНа Закарпатті в результаті оперативної взаємодії українських та румунських прикордонників було виявлено і затримано порушників, які могли займатися контрабандною діяльністю.
Прикордонників Мукачівського загону про появу невідомого у прикордонні румунські колеги повідомили сьогодні вночі. Група реагування  затримала чоловіка, який був у гідрокостюмі, за 200 метрів від кордону на березі річки Тиса. В ході подальшої перевірки прикордонники відділу «Великий Бичків» затримали ще двох «водолазів», які були у такому ж спорядженні на березі цієї річки.
Крім того, учора ввечері прикордонним нарядом відділу «Солотвино», по інформації місцевого жителя, за  кілька десятків метрів від лінії кордону, також на березі річки Тиса, затримано громадянина України без документів. А під час подальших пошукових дій на цьому напрямку «зелені берети» виявили ще одного українця та знайшли неподалік берегової відмілини 2 пакунки з тисячею пачок сигарет. Про дане правопорушення було повідомлено румунських прикордонників. Триває перевірка.
ДПСУ 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *