На Закарпатті затримали озброєного грабіжника (ФОТО)

27-річного грабіжника, який вирвав від жінки сумку з грошима,  затримали небайдужі громадяни. Прив`язавши злодія до огорожі, викликали працівників міліції.

 

 пістолет

 

До чергової частини Мукачівського міського відділу міліції зателефонувала потерпіла 63-річна жінка, яка працює касиром на одному з підприємств міста. Після приїзду слідчо-оперативної групи та працівників карного розшуку міськвідділу міліції, схвильована мукачівка повідомила, що  вона бачила хлопця невисокого зросту, який нібито стежив за нею. Коли він почав до неї наближатись, вона схопила сумку міцніше, адже в ній було  близько 10 тисяч гривень, та це не допомогло. Нахабний чоловік підбіг до неї, вирвав сумку і намагався втекти.

 

 

 

 

 

 

Свідками цієї події були мешканці мікрорайону «Паланок». Люди підбігли до  чоловіка, повалили його на землю і намагались забрати сумку. В той час підозрюваний витягнув із кишені травматичну зброю і вистрелив у живіт 39-літьному чоловікові. Втім, громадяни не дали втекти злочинцю, прив`язали його до огорожі і викликали правоохоронців.

 

 

 

За кілька хвилин працівники міліції прибули на місце події. Затриманого небайдужими мукачівцями чоловіка оперативники впізнали відразу. Хлопець неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців. Проте йому вдавалось до цього випадку уникати кримінальної відповідальності. Зараз, запевняє  оперуповноважений Ярослав Мартин, подібна ситуація не повториться.

 

 

 

 

 

 

Слідчим міськвідділу за даним фактом відкрите кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж, поєднаний з насильством». Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Окрім того, розповідають правоохоронці, вирішується питання про відкриття проваджень за нанесення тілесних ушкоджень та незаконне поводження зі зброєю.

 

 

 

Як повідомив начальник сектору карного розшуку Мукачівського МВ УМВС Ярослав Товкан, перевіряється інформація щодо причетності підозрюваного до  вчинення інших аналогічних злочинів.

 

 

 

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *