На Закарпатті затримали групу нелегалів та їх переправників

прикордонникиСьогодні на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби «Лужанка», що на Закарпатті, прикордонники Мукачівського загону та співробітники УСБУ у Закарпатській області затримали групу нелегальних мігрантів та їх пособників.

Володіючи попередньою інформацією, прикордонники завчасно виставили додаткові прикордонні наряди на місцях ймовірного порушення державного кордону. Вже незабаром дільничний інспектор прикордонної служби помітив трьох невідомих. Прикордонний наряд наздогнав та затримав мандрівників. Затримані, дві жінки і чоловік,  повідомили, що є громадянами Сирії.

Згодом прикордонники на цьому ж  напрямку затримали невідому особу, яка ховалася у траві. При наближені правоохоронців чоловік намагався втекти. Після чого для його затримання було здійснено попереджувальний постріл вгору з пристрою для відстрілу гумових куль «Форт – 12Р».

Також співробітники Держприкордонслужби та СБУ затримали автомобіль, яким керував громадянин України. За попередніми даними цим транспортним засобом наш співвітчизник здійснював доставку до державного кордону цієї групи незаконних мігрантів із Сирії. Наразі усі деталі правопорушення встановлюються.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *