На Закарпатті “взяли” вбивцю (фото)

вбивцяДо чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції близько опівночі надійшло повідомлення від чергового лікаря приймального відділення Мукачівської ЦРЛ.

Медики повідомили про те, що до них доставлено 45–річного чоловіка із травмами  голови. Другого учасника пригоди не вдалось довезти до лікарні живим – той від  численних травм голови та обличчя помер у машині швидкої допомоги…

На місце пригоди одразу виїхали керівництво та слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. Як розповіли свідки, дві компанії чоловіків відпочивали в одному з ганделиків Мукачева. Добряче хильнувши, між хлопцями зав’язалася суперечка. Спочатку, як розповіли очевидці конфлікту, першим почав чіплятись до трьох чоловіків за сусіднім столиком 46-річний потерпілий. Причиною п`яної упередженості до відвідувачів закладу було те, що чоловіки відмовились підсісти за їхній столик і разом з ними продовжувати розпивати спиртне.

Відтак, ледве тримаючись на ногах, 46-річний кремезний чоловік викликав хлопців на вулицю і між ними почалась бійка. Як пізніше розповіла жінка-продавець,  яка працює  у кафе, близько 30 хвилин чоловіки з`ясовували стосунки за допомогою кулаків. Проте через деякий час все стихло і вона не звертала увагу на те, що робилось за вікнами закладу. Пізніше, коли вона вийшла на вулицю і побачила під вікнами багатоповерхівки двох закривавлених чоловіків, то негайно викликала швидку.

Мукачівські правоохоронці, розповідає начальник сектору карного розшуку Ярослав Товкан, негайно розпочали проводити всі необхідні слідчі дії. Міліціонери вилучили речові докази, опитали сусідів та почали відпрацьовувати всі можливі версії кримінального правопорушення. В результаті проведеної роботи оперативникам менш ніж за добу вдалося вийти на слід зловмисника. Ним виявився 31-річний місцевий мешканець, з яким того  вечора у потерпілого і трапився конфлікт. Після вчиненогомукачівець втік і ретельно намагався приховати криваві сліди злочину.

Як бачимо, чергова сварка, причиною якої стала горілка, закінчилася трагедію для молодих чоловіків. Один мукачівець одразу помер, інший опинився на лікарняному ліжкові,  а третьому доведеться відповідати за вчинене перед законом.

За даним фактом, повідомив начальник Мукачівського  МВ УМВС ВасильШвенда, відкрито кримінальне провадження згідно з ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Підозрюваного затримали і помістили в ізолятор тимчасового тримання міськвідділу міліції. Мукачівцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від семи до десяти років. Розслідування триває.

 

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *