На Закарпатті водій ретельно приховав сигарети, але перевези їх через кордон так і не зміг (ФОТО)

У міжнародному пункті пропуску «Ужгород» прикордонники завадили незаконному переміщенню через кордон підакцизних товарів.

«Винахідливий» громадянин України, що прямував до Словаччини легковим авто марки «Форд» української реєстрації, ретельно приховав сигарета, але перевезти їх через кордон так і не зміг. Після прибуття на пункт пропуску та здійснення поглибленого огляду автівки, оглядовою групою було виявлено низку схованок з сигаретами. Зокрема,  в тайниках, що були обладнані в бокових стінках з правої та лівої сторін за декоративною обшивкою багажного відсіку транспортного засобу, заднього бамперу, дверці багажного відсіку, за передньою панеллю приладів управління та ручки коробки передач було виявлено 384 пачки сигарет марок «Jing Ling» без акцизної марки України (66 пачок), NZ Super Slims Black» без акцизної марки України (98 пачок), «Marlboro» з акцизною маркою України (210 пачок) та «Parliament» з акцизною маркою України (10 пачок).

Сигарети і автомобіль вилучено встановленим порядком. Сума оцінки легкового автомобіля марки «Форд» склала майже 194 тисячі гривень. Вартість тютюнових виробів встановлюється.

Прес-служба Чопського прикордонного загону

цигар цигар2

 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *