На Закарпатті триває боротьба із тіньовими схемами

ІванчоТак окреслив основний напрямок роботи Василь Іванчо, начальник Головного управління Міндоходів у Закарпатській області під час підбиття підсумків діяльності податкової міліції за 10 місяців.
Зокрема, під час вступного слова Василь Іванчо відмітив, що попри скорочення штату, та, в свою чергу, збільшенням навантаження, за рахунок автоматизації вибору ризикових об’єктів для відпрацювання та перевірок, спостерігається значне покращення та підвищення ефективності у роботі  податкової міліції. Крім цього, є важливим налаштування на новий якісний ривок у роботі, переорієнтувавши діяльність підрозділів податкової міліції, з урахуванням змін у законодавстві, відповідно до яких посилено роль слідства.
 Також очільник органу доходів і зборів області закликав працівників оперативних та слідчих підрозділів фінансових розслідувань з особливою відповідальністю ставитися до таких питань, як формування позитивного іміджу працівників податкової міліції, створення атмосфери нетерпимості та негайного реагування на будь-які корупційні прояви та недопущення неправомірних дій з боку працівників податкової міліції.
Крім цього, начальник ГУ Міндоходів в області визначив пріоритетність протидії незаконному переміщенню товарів через державний кордон України та боротьби з ухиленням від сплати митних платежів.
Під час проведення заходу, голова засідання – Ігор Коломійцев, заступник начальника, начальник слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління Міндоходів у Закарпатській області, поінформував присутніх: «Проведена реорганізація та реформування органів доходів і зборів дозволяє суттєво підвищити ефективність заходів із наповнення бюджету коштами. Так, за участі підрозділів податкової міліції Закарпатської області, до бюджетів усіх рівнів мобілізовано понад 13 млн. грн., зокрема,  по закінчених кримінальних провадженнях надійшло 8, 5 млн. грн. проти 3, 5 млн. грн. за аналогічний період минулого року, що є вагомим показником та підтвердженням ефективності роботи».
Головне управління Міндоходів у Закарпатській області

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *