На Закарпатті таксист обікрав пасажира

грошіВчора, близько 15:00 на трасі “Київ-Чоп” між Ужгородом та Мукачевом до екіпажу патрульних звернувся по допомогу чоловік. Він розповів, що повертався з Хмельницької області на таксі. Дорогою заснув, а таксист тим часом викрав у нього з портмоне гроші (близько 15 000 російських рублів), 800 гривень, 30 доларів, паспорт громадянина України, ідентифікаційний код, посвідчення водія та смартфон. Потерпілий описав автомобіль та таксиста.

Патрульні миттєво передали авто в орієнтування, а самі рушили на пошуки крадія, якого по гарячих слідах знайшли неподалік місця події. Згідно зі ст. 34 ЗУ «Про Нацполіцію» патрульні перевірили водія та автомобіль, у якому під обшивкою біля керма знайшли гаманець та документи, хоча водій своєї вини не визнавав. Після такої знахідки таксист вказав місце, де позбувся мобільного, який патрульні, опрацювавши територію, знайшли, – повідомляє управління патрульної поліції Ужгорода і Мукачева.

З таксистом працюють слідчі, які прибули на місце події та вилучили викрадені речі, а автівку помістили на арештмайданчик.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *