На Закарпатті швидкими темпами модернізують освіту

качурПро це під час брифінгу у середу, 28 серпня, розповів журналістам заступник голови обласної адміністрації Іван Качур.

За рахунок Програми забезпечення загальноосвітніх навчальних закладів сучасними технічними засобами навчання з природничо-математичних і технологічних дисциплін вже придбано 32 сучасні кабінети. Зокрема цьогоріч – 26. Загалом на це спрямовано 4,7 мільйонів гривень, зокрема,  за  кошти обласного бюджету придбано 29 кабінетів на суму  4,5 мільйонів.

– Закарпатські школярі повинні навчатися у належних умовах. А освіта буде більш якісною тоді, коли наші діти матимуть змогу вивчати предмети за допомогою, зокрема, сучасних технічних засобів. Модернізація освіти –  завдання, яке ставить перед регіональною владою Глава держави. Тож у цьому напрямку ми продовжуємо працювати. І з початком навчального року ця робота, звісно, не завершиться, – зазначив Іван Качур.

Також для навчальних закладів області придбано 20 навчальних комп’ютерних та 16 інтерактивних  комплексів  на  суму  2,9 мільйони.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *