На Закарпатті розкрили резонасне вбивство (фото)

Після кількаденної клопіткої роботи закарпатська міліція розкрила резонансний злочин, який стався цими днями в селі Калини Тячівського району – вбивство з метою пограбунку місцевої жінки.

 

 

 

 

 

 

Вечірньої пори до чергової частини Тячівського РВ УМВС надійшло повідомлення від мешканця с.Калини Тячівського району. Заявник повідомив про те, що він виявив у будинку свою дружину зв′язаною та мертвою.

 

 

 

 

 

 

На місце пригоди негайно прибула слідчо-оперативна група. Як з′ясували правоохоронці, невідомі зловмисники вечірньої пори проникли в будинок потерпілої. У хаті була одна лиш господиня, чоловік на той момент дивився у літній кухні телевізор. Нападники електрошнуром від подовжувача зв’язали жертві руки за спиною, поклали її на підлогу, де задушили футболкою…

 

 

 

 

 

 

З будинку своєї жертви зловмисники поцупили грошові кошти в сумі 8000 доларів, 100 Євро та 70000 російських карбованців, після чого втекли. 

 

 

 

 За даним фактом міліція розпочала кримінальне провадження за статтями Кримінального кодексу України «Умисне вбивство з корисливих мотивів» та «Розбій». Убивць розшукували співробітники карного розшуку, розкриттям даного резонансного злочину керував безпосередньо заступник начальника УМВС-начальник кримінальної міліції полковник Михайло Немеш.

 

 

 

І от наполегливі пошуки нарешті дали позитивний результат. За підозрою в скоєнні цього резонансного злочину співробітники управління карного розшуку УМВС  спільно з тячівськими розшуківцями затримали 22-річного мешканця Перечинського району та 23-річного уродженця Тячівського району, який проживав в Ужгороді. Затримані молодики в  скоєному зізналися. Речові докази вилучено. Фігурантам справи повідомлено про підозру у скоєнні даного злочину, на даний час вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

 

 За скоєне їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років, або довічне ув’язнення. Слідство у справі триває.

 

 

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *