На Закарпатті ретельно перевірять діяльність судів

судУ вівторок, 27 жовтня, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція з нагоди початку в Україні найбільшого в історії сучасної України моніторингу діяльності судів всіх інстанцій в усіх регіонах держави під егідою проекту «Відкритий Суд» та за партнерства з Верховним Судом України і підтримки Western NIS Enterprise Fund.

Із журналістам зустрінеться Станіслав Батрин, правозахисник, к. ю. н.,  голова   ГО “Відкрита Україна”, керівник Проекту “Відкритий Суд”. Він розкаже про те, які діятиме проект на Закарпатті.

Специфікою проекту «Відкритий Суд» є «живий» і публічний моніторинг судових процесів, який передбачає відеофіксацію судових засідань у цивільних, кримінальних, адміністративних та господарських справах. Відео записи судових засідань розміщуються на сайті проекту, на каналі YouTube «Відкритий Суд» та в соціальних мережах. Проект передбачає створення бази відео – досьє судових засідань, оцінку роботи судді, прокурора, недобросовісного адвоката, викриваючи непрофесійність, завідомо незаконні дії та корупцію в судах на шкоду інтересам держави та кожної людини.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *