На Закарпатті підлітки пиячать після уроків

алкоголь-підліткиОдразу два випадки отруєння підлітків алкоголем сталося за останню добу на Закарпатті.

Ввечері 19 листопада в Рахівське відділення поліції надійшло телефонне повідомлення з районної лікарні про те, що до них доставлено з алкогольним отруєнням 13-річного школяра з с.Богдан. Як з′ясували правоохоронці, сина виявила на підлозі хати без свідомості його мати й викликала «швидку». Справа в тому, що 7-класник після уроків не пішов додому, а розпив із друзями на території школи пляшку самогону. Прийшовши додому, підліток втратив свідомість. Юного пацієнта госпіталізовано в реанімаційне відділення Рахівської лікарні. Загрози його життю немає.
Друга історія трапилася у Виноградові. Тут у ніч на 20 листопада «швидка» доставила до ЦРЛ без свідомості з діагнозом «алкогольне отруєння» 14-річну ученицю місцевої школи. Потерпілу теж помістили в реанімацію. Обставини отруєння 9-класниці алкоголем з′ясовують правоохоронці.
Працівники поліції звертаються з проханням до батьків підлітків і вчителів: приділяйте більше уваги неповнолітнім, цікавтесь їхнім дозвіллям, інтересами та колом друзів. Увага та турбота дорослих допоможе вберегти підлітків від біди.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *