На Закарпатті орудують енергошахраї

рахунокПАТ «Закарпаттяобленерго» інформує, що багатьом споживачам у м. Ужгороді (зокрема в Новому мікрорайоні, по вулиці 8 Березня, Слов’янській набережній) цими днями надійшов рахунок від ТОВ «Закарпатська обласна енергогенеруюча група» на суму 9,85 гривень з формулюванням призначення платежу «Грошові кошти від населення за абонплату за березень 2014 року в  згідно з договором № 1-а від 22.012014 р.). Звертаємо вашу увагу, що в цьому рахунку не вказано чітко, за які саме послуги виставлена оплата, але при цьому надані реквізити банку для перерахування коштів. Чимало споживачів цими днями звернулися до ПАТ «Закарпаттяобленерго» з питаннями, чи відомо нам, хто стоїть за цієї компанію.
ПАТ «Закарпаттяобленерго заявляє, що не має ніякого відношення до ТОВ «Закарпатська обласна енергогенеруюча група», і в свою чергу для перевірки фактів звернулося до правоохоронних органів.
ПАТ «Закарпаттяобленерго» просить споживачів бути уважними і в разі найменшого сумніву щодо достовірності рахунків, які надійшли до них, звертатися до Інформаційно-консультаційного центру ПАТ «Закарпаттяобленерго» за номером телефону в Ужгороді: (0312) 61-98-82.
Прес-служба ПАТ «Закарпаттяобленерго»

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *