На Закарпатті нелегали не доїхали до кордону, потрапивши у ДТП

ДТП-нелегалиПоліція затримала 4 нелегальних мігрантів, які потрапили в аварію неподалік кордону з Угорщиною. Провідник їх покинув, а сам накивав п’ятами.

Вночі четверо нелегальних мігрантів з Афганістану намагалися проникнути на територію сусідньої Угорщини. Їх перевозили на автомобілі «Ауді А6» синього кольору зі словацькими номерами. Неподалік від україно-угорського кордону, поблизу смт Батьово, водій не впорався з керуванням і на швидкості врізався в дерево. Переправник втік, покинувши нелегалів на місці аварії, де невдовзі їх знайшли прикордонники.

Чоловіки не мали при собі жодних документів на право перебування на території України. Назвали себе громадянами Афганістану. Одному 26 років, іншому – 22. Двоє ж інших осіб відмовилися називати свої дані. Нелегальні мігранти передані в Мукачівський прикордонний загін. Автомобіль, яким вони пересувалися, доставлено на спецмайданчик Берегівського відділу поліції. Водія розшукують.

Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 2 ст. 332 Кримінального кодексу України (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років з конфіскацією засобів вчинення злочину.

Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *