На Закарпатті назріває міжетнічний конфлікт

цигани2Незважаючи на те, що держава намагається інтегрувати циган у суспільство і витрачає шалені гроші на їх утримання цей етнос не бажає жити у мирі і злагоді з українцями.

Так днями виконавчий комітет та депутати Пацканівської сільської ради, що на Ужгородщині надіслали звернення до райвідділу міліції.

У ньому йдеться про те, що громадяни ромської народності з селища Середнє (мікрорайон «Іванівка»), постійно здійснюють крадіжки з садів державного підприємства «Червона Зірка», яке знаходиться на території Пацканівської сільської ради, та з городів мешканців села.

Наразі непрохані гості крадуть черешні та нищать фруктові дерева.

Нахабні роми на зауваження депутатів та мешканців села не реагують.

Селяни просять правоохоронців розібратися з порушниками.

Очевидно, що для протидії циганській експансіїї створюватимуться загони самооборони і які наслідки це матиме неважко передбачити

 

2 comments

Гуцул says:

Не дарма німці під час Другої світової,намагаючись очистити Европу від жидівського,кацабського та найгіршого циганського бруду,ліквідацію циганських брудних тварин навіть ніде не реєстрували.

Богдан says:

а шо в іванівцях хлопи перевелися?Зловити пару цих потвор та відгамселити добре так щоб морди на гузиці були похожі і побачите що надовго забудуть вони туди дорогу

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *