Categories Новини

На Закарпатті міліція зупинила дві іномарки напаковані зброєю

000_9Під час проведення плану «Сирена», у місті Берегово на посту «Мала горка» інспекторами ДАІ Берегівського райвідділу був зупинений транспортний засіб марки «Mercedes» під керуванням 36-річного мукачівця.

У багажному відділенні в чохлах була виявлена нарізна зброя карабін марки «Blaser R-8» та марки «ПМ-СКС». Правоохоронцями зброю було вилучено.

Цього ж дня у селищі Ясіня автомобіль «BMW 520» рухаючись повз стаціонарний пост ДАІ «Лазещина» проігнорував  вимогу працівників Державтоінспекції зупинитися та продовжив рух. У селищі Великий Бичків, Рахівського району дане авто було зупинено інспекторами ДАІ. З транспортного засобу вибігло два чоловіки, правоохоронцям вдалося затримати 20-річного пасажира. Водію вдалося втекти зістрибнувши з транспортного мосту у річку Тиса.

Слідчо-оперативна група, яка приїхала на місце, в ході огляду автомобіля виявила та вилучила матерчату чорну шапку з прорізами для очей та рота, деревяну біту, резинову палицю, техпаспорт Польської Республіки та три комплекти номерних знаків України, Чеської та Словацької Республік.

Наразі по обом фактам проводиться подальша перевірка мети перевезення даних речей та наміри щодо їх подальшого використання.

УДАІ УМВС України в Закарпатській області

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *